est. 1987

HT Hairsystem ®

När du tröttnat på håravfall (Androgen alopeci) eller annan typ av håravfall finns det lösningar som ser helt naturliga ut. Både för män och kvinnor.

-Se dokumentären ” 

klicka på bilderna.

 

Studio 65

”De sista ljuva håren”

 

HT Hairsystem ®​

Vi limmar eller tejpar fast ett hårsystem på det parti där du tappat håret. Fastsättningsmetoden beror på hur du själv vill ha det. En tejpad hårersättning håller mellan ca 2-5 veckor. Efter det tar du själv bort hårsystemet, avlägsnar tejpen och gör rent ordentligt med anvisade rengöringsmedel. Därefter tejpar du hårdelen enligt anvisningar och sätter fast den igen. En tejpad hårdel sitter lika bra som en limmad men kortare tid.

Om du väljer att limma fast hårersättningen måste du komma tillbaka till oss för att limma om den. Ett limmat hårsystem måste sättas om med  3-5 veckors mellanrum ( pris finns i prislistan “Service limmat hårsystem”). Väljer du att komma till oss så klipper vi ditt eget hår, ser till att din hårdel är i bra skick och justerar färgen om det behövs. Pris från 10500kr för HT Hairsystem® standard. I HT Hairsystem® standard ingår limning/tejpning samt inklippning. Konsultationstid finns både digitalt och på plats hos oss.

 Finansiering finns via Klarna.

HT hairsystem® – anpassat för dig!

 Med HT Hairsystem® får du en hårsystem som är anpassat efter dig.

HT Hairsystem® ger dig möjlighet att träna, sova, duscha och leva som du vanligtvis skulle gjort med ditt eget hår.

Vi arbetar tillsammans med utvalda leverantörer för att säkerställa hår med hög kvalité. HT Hairsystem® använder bara de bästa hårdelarna och de modernaste tekniska lösningarna för fastsättning. 

Ditt sätt att leva avgör vilken typ av hårersättning du är i behov av. Kontakta oss idag så vägleder vi dig. Givetvis har vi fullständig tystnadsplikt och behandling sker i separata utrymmen. Boka konsultationstid för mer info. Vi har konsultationer digitalt, eller så kan du komma och besöka oss på plats.

HT hairsystem

Hårdelarna finns i många olika varianter. De har olika tjocklekar på botten och olika mängd hår. Hållbarheten är mellan 1-8 månader. Den tunnaste delen “Secret-skin” är 0,08mm tjock, ungefär som tjockleken på ett hårstrå. Den håller mellan 1-2 månader. Den tjockaste håller mellan 6-8 månader

Det finns ca 12 olika modeller. Den som vi använder mest  håller mellan 4-6 månader. Den har ett basmaterial som är 0,8mm tjockt.

Hållbarheten beror bland annat på hur man hanterar hårdelen. Om man är noggrann med skötsel och handhavande håller de längre. Bäst håller de om man inte sover med dem, alltså tejpar regelbundet istället.

Hårsystemen har en standardlängd på ca 15cm, vill man ha längre hår behövs det specialbeställas. Det finns inga begränsningar på frisyrer.

Vill du få mer information om hur vi arbetar och få råd om vilken metod som är bäst för dig är du varmt välkommen att kontakta oss genom att boka kunsultationstid.

Så sköter du ditt HT hairsystem

Rengöring av ditt HT hairsystem

Spraya på Cleaner solvant på hårdelen där tejpen suttit och likadant på huvudet. Spraya även på det hår som eventuellt har rester från tejpen på sidor och front. Låt det verka ca 5 min.

Använd papper eller en handduk för att ta bort tejpen. Pilla upp ett hörn och dra bort tapen. När tapen är borta spraya på lite mer Cleaner solvant och gnugga försiktigt. Upprepa tills tejpresterna är borta. Gör likadant om det finns tejprester i håret. Använd fingrarna för att gnugga.

Tvätta huvudet och insidan av hårdelen med Deep Blue Shampoo och raka bort håret på huvudet med hyvel. Tvätta sedan hårdelen i anvisat shampoo. Gnugga inte, badda bara. Avsluta med inpackning.

Kamma/borsta igenom hårdelen och se till att det inte är något trassel i botten. Detta skall göras regelbundet, se till att håret är fuktigt. Borsta aldrig i torrt hår.

Rengör hårbotten och hårdelen på insidan med Cleaner solvant innan du applicerar tapen. Undvik att ta på de ställen du tänker sätta tejpen på. Sätt tejpen någon millimeter innanför hårdelens kant om du behöver markera vart du vill ha fronten.

Hitta en lagom tidsperiod innan du tejpar om. Sitter tejpen för länge kommer den att bli kladdig och risk att den tar sig ut i håret ökar.

Fukta alltid hårdelen om du behöver styla om den. Använd t ex sprayflaska.

Borsta/kamma igenom hårdelen i botten varje dag. Se till att håret är fuktigt när du borstar igenom det.

30 ÅRS ERFARENHET

Vi ger dig personlig rådgivning

Vi har mer än 30 års erfarenhet av peruker och hårsystem. Efter konsultation tar vi fram ett förslag baserat på dina önskemål och behov. Kontakta oss eller boka en tid direkt online.

NYHET: Boka konsultationstid via Facetime, Zoom eller WhatsApp!

Skicka en förfrågan