est. 1987

HT Hairsystem ®

När du tröttnat på håravfall (Androgen alopeci) eller annan typ av håravfall finns det lösningar som ser helt naturliga ut.

Om HT Hairsystem ®​

Vi limmar eller tejpar fast en hårersättning på det parti där du tappat håret. Fastsättningsmetoden beror på hur du själv vill ha det. En tejpad hårersättning håller mellan ca 2-5 veckor. Efter det tar du själv bort hårdelen, avlägsnar tejpen och gör rent ordentligt med anvisade rengöringsmedel. Därefter tejpar du hårdelen enligt anvisningar och sätter fast den igen. En tejpad hårdel sitter lika bra som en limmad men kortare tid.

Om du väljer att limma fast hårersättningen måste du komma tillbaka till oss för att limma om den. En limmad hårdel måste sättas om med  4-6 veckors mellanrum ( pris finns i prislistan “Service limmad hårdel”). Väljer du att komma till oss så klipper vi ditt eget hår, ser till att din hårdel är i bra skick och justerar färgen om det behövs.

Pris från 8700 kr för HT Hairsystem® standard. I HT Hairsystem® standard ingår limning/tejpning samt inklippning. Finansiering via Klarna.

HT hairsystem® – anpassat för dig!

Många av våra klienter har tidigare haft dålig erfarenhet från olika typer av hårersättning. Utvecklingen går snabbt framåt och med HT Hairsystem® får du en hårersättning som är anpassad efter dig. HT Hairsystem® ger dig möjlighet att träna, sova, duscha och leva som du vanligtvis skulle gjort med ditt eget hår.

Vi arbetar tillsammans med seriösa leverantörer vilket garanterar hår med hög kvalité. HT Hairsystem® använder bara de bästa hårdelarna och de modernaste tekniska lösningarna för fastsättning. Med HT Hairsystem® kan våra stylister erbjuda dig i stort sätt vilken frisyr som helst.

Ditt sätt att leva avgör vilken typ av hårersättning du är i behov av. Kontakta oss idag så vägleder vi dig. Givetvis har vi fullständig tystnadsplikt och behandling sker i separata utrymmen.

Steg 1

Rengör och applicera limmet.

Hårdelarna finns i många olika varianter. De har olika tjocklekar på botten och olika mängd hår. Hållbarheten är mellan 1-8 månader. Den tunnaste delen “Secret-skin” är 0,08mm tjock, ungefär som tjockleken på ett hårstrå. Den håller mellan 1-2 månader. Den tjockaste håller mellan 6-8 månader

Steg 2

Fäst hårdelen på den limmade ytan

Det finns ca 12 olika modeller. Den som vi använder mest “Active-skin” håller mellan 4-6 månader. Den har ett basmaterial som är 0,8mm tjockt och har en front på 5 mm som är 0,1 mm tjock.

Steg 3

Justera efter befintligt hår

Hållbarheten beror bland annat på hur man hanterar hårdelen. Om man är noggrann med skötsel och handhavande håller de längre. Bäst håller de om man inte sover med dem, alltså tejpar regelbundet istället.

Steg 4

Klipp och styla

Vill du få mer information om hur vi arbetar och få råd om vilken metod som är bäst för dig är du varmt välkommen att kontakta oss.

Så sköter du ditt HT-System

Ta hand om din hårdel (tejpad)

Spraya på Cleaner solvant på hårdelen där tejpen suttit och likadant på huvudet. Spraya även på det hår som eventuellt har rester från tejpen på sidor och front. Låt det verka ca 5 min.

Använd papper eller en handduk för att ta bort tejpen. Pilla upp ett hörn och dra bort tapen. När tapen är borta spraya på lite mer Cleaner solvant och gnugga försiktigt. Upprepa tills tejpresterna är borta. Gör likadant om det finns tejprester i håret. Använd fingrarna för att gnugga.

Tvätta huvudet och insidan av hårdelen med Deep Blue Shampoo och raka bort håret på huvudet med hyvel. Tvätta sedan hårdelen i anvisat shampoo. Gnugga inte, badda bara. Avsluta med inpackning.

Kamma/borsta igenom hårdelen och se till att det inte är något trassel i botten

Rengör hårbotten och hårdelen på insidan med Cleaner solvant innan du applicerar tapen. Undvik att ta på de ställen du tänker sätta tejpen på. Sätt tejpen någon millimeter innanför hårdelens kant om du behöver markera vart du vill ha fronten.

Hitta en lagom tidsperiod innan du tejpar om. Sitter tejpen för länge kommer den att bli kladdig och risk att den tar sig ut i håret ökar.

Fukta alltid hårdelen om du behöver styla om den. Använd t ex sprayflaska.

Borsta/kamma igenom hårdelen i botten varje dag.

30 ÅRS ERFARENHET

Vi ger dig personlig rådgivning

Vi har mer än 30 års erfarenhet av peruker och hårersättningar. Efter konsultation tar vi fram ett förslag baserat på dina önskemål och förutsättningar. Kontakta oss eller boka en tid direkt online.

NYHET: Boka konsultation via Facetime eller WhatsApp!

Skicka en förfrågan